20 Hetes Meditáció Tréning Program

A tanfolyam elindult

Tanulj meg meditálni és változtasd meg az egész életed

Ha szeretnél értesítést kapni az induló tanfolyamainkról, írj egy emailt az info@meditacio.com címre, és elsők között küldjük neked az információkat.

A Meditáció Minitanfolyam után...

Gondolom az 5 napos minikurzus után már látod, hogy a meditáció egyáltalán nem ördöngösség, és bárki képes elcsendesedni, ha ismeri a lépéseket, hogy hogyan fogjon hozzá. És ez még csak a kezdet!

A gyakorlás következő lépcsője a megtapasztalt változásoknak a mélyítése és stabilizálása kell legyen, ugyanis ennek az állapotnak a fenntartása hosszú távon csak akkor lehetséges, ha most nem hagyod abba a rendszeres meditációt.

Ebben segítek a 20 hetes Meditáció Tréning Programmal, mert pontosan tudom milyen nehéz egyedül fenntartani a motivációt. A heti élőkkel és a vezetett gyakorlásokkal olyan húzóerőt kapsz, amivel akkor is le fogsz ülsz meditálni, amikor szíved szerint egyedül kihagytad volna...

Képernyőfotó 2023-01-27 - 3.51.15

Gondolj csak bele...

Mennyi nehézséget, idegeskedést és aggódást megspórolhattál volna, ha már évekkel ezelőtt elkezdesz meditálni?

Az én személyes történetem

Gyermekkoromtól kezdve mindig is nagyon érzékeny ember voltam. Egy olyan családban nőttem fel, ahol rendkívül erős koncepciók voltak arról, milyennek kell lennie egy “jó” gyereknek, hogyan kell viselkednie, vagy adott esetben beleolvadnia színtelenül a környezetébe. Én pedig anélkül, hogy észrevettem volna, hosszú-hosszú éveken keresztül ennek az elvárásnak próbáltam megfelelni. Anélkül, hogy tudatában lettem volna, a döntéseim fő motivációja az volt, hogy hogyan szerezhetném meg a környezetem elismerését…

Az életem első felét ezek az otthonról hozott családi minták határozták meg, mikor 35 éves koromban rátaláltam végre Mesteremre, Szvámi Védára. A mellette töltött 8 év, és az Ő útmutatásai örökre megváltoztatták az életemet. A meditáció segítségével elkezdtem felismerni a saját és környezetem játszmáit, a szamszkárákat, (azaz a tudattalan lenyomataimat) amelyek motiválják a cselekedeteimet, és szép lassan megtanultam azt is “hogyan írhatom felül a sorsom”.

Tudom, hogy rengetegen vannak hasonló cipőben. Az emberek a félelmeik mentén hozzák a döntéseket, és próbálnak "felérni" a kollektív elvárásokhoz, miközben elveszetten keresik önmagukat. Azt is látom már, hogy minél kiszolgáltatottabb valaki érzelmileg, annál erősebbnek próbál látszani. Ez a görcsösség, vagy belső bizonytalanság azonban észrevétlenül is körbelengi a személyiséget, és végül pontosan a megfelelés utáni sóvárgás lesz az, ami még jobban elgyengíti őt.

A meditáció az a módszer, amivel újra visszatalálhatsz önmagadhoz, és ez az a HAZATALÁLÁS, amit mindig is kerestél. A belső stabilitásod pedig elképesztő erőt fog adni. Szép lassan átalakul az értékrended, megérted mi az, ami valóban fontos az életben és mi az, ami nem számít.

Mivel ezt az utat végigjártam, pontosan tudom a lépéseket, hogy hogyan épül fel a folyamat, és melyek az önismereti zsákutcák. Azt is tudom, hogy rengetegen érzik a szükségességét a meditációnak, de a rendszeresség fenntartása egyedül iszonyatosan nehéz.

Pedig éppen ez lenne az ami a CSODÁT elindítaná Nálatok is. Talán el sem hiszitek mi mindenben változhatna meg az életetek, ha sikerülne minden nap pár percet elcsendesedni…

Ezt szeretném megtanítani a 20 hetes Meditációs Tréning Programon, hogy hogyan építheted be Te is a mindennapi meditációt az életedbe.

Szakmai háttér

Nagy Melinda vagyok, nemzetközi jóga és meditáció oktató (RYT-500), asztrológus, a bécsi Sigmund Freud egyetem pszichoterápia karának hallgatója.

  Szakmai hátterem

  • 16 éves jógapszichológiai tanulmányok
  • 14 éves asztrológusi szakmai tapasztalat
  • 12 éve vezetem az asztrológiai iskolámat
  • 250 fős meditációs csoport vezetése heti rendszerességű órákkal
  • 1200(+) végzett hallgató a 1,5-3 éves asztrológiai képzéseken
  • 2000(+) példányban eladott könyv

Emellett 15 éve rendszeresen járok Indiába, Mesterem Szvámi Véda ashramjába, ahol évről évre mélyítem a saját spirituális gyakorlásom és folyamatosan szakmai továbbképzéseken, meditációs elvonulásokon veszek részt.

Mit tartalmaz a 20 hetes Meditáció Tréning Program?

8133FBD4-CA98-4D82-B740-78D5F1F74D40

Meditációk

A szisztematikus himalájai meditációs technikák segítségével megtanítalak lecsendesíteni a gondolataidat anélkül, hogy a meditációdban folyton elkalandoznál, vagy belealudnál.

F811DBB4-904F-49E3-AFA6-7FE8FC8EE05A-scaled

Pranayama - légzőgyakorlatok

Kialakítjuk a helyes rekeszizom légzést. Pránayáma gyakorlatokkal megtisztítjuk az energiapályákat, és összehangoljuk az idegrendszered.

Képernyőfotó 2023-01-30 - 16.51.05

Jógapszichológia

Megismered az érzelmeid természetét és az énvédő mechanizmusaidat. Emellett szó lesz a tudatalatti működéséről, az érzelmi tisztításáról és az élet alaptörvényeiről (Yama-Niyama elvek)

IMG_1137

Mantrák

Megtanulod a mantrák energetikai működését. Beépítjük a So-Ham mantrát a mindennapi gyakorlásodba, és beszélünk a különböző célok érdekében végzett speciális mantrákról is.

08654918-BDC0-4F44-B123-B753D39EC6CD-scaled

Vezetett relaxációk

Megtanulod a különböző típusú relaxációk szerepét és fontosságát. (Progresszív relax, Feszítés-Lazítás relax, Reciprokgátlás relax, 61 pontos kék csillag relax, Shitili Karana)

IMG_1134

Kérdezz-felelek órák

A 20 hetes tréning program alatt időnként lesznek kifejezetten Kérdezz-Felelek órák is, amelyeket teljes egészében a felmerülő kérdéseitek megbeszélésének szentelünk.

Áprilistól bevezetjük keddenként a meditációra felkészítő Ízületi és Mirigy jóga órákat Németi Kittivel és Nagy Zolival (élő órák, melyek utólag is visszanézhetők)

A 20 Hetes Tréning Program Ára

5 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

12.990Ft/hó

- Heti 1 élő bejelentkezés 20 héten keresztül (előadás + vezetett meditáció) kb. 60 perc. 

- Áprilistól kedd reggelente "Napindító jóga" (Ízületi és mirigy gyakorlatokkal) 45 perc

- 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

- Ha bármilyen okból meggondolod magad, írj egy emailt az info@meditacio.com címre március 10-ig, és kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett összeget.

.

.

.

.

.

Egyösszegben

58.400 Ft

- Heti 1 élő bejelentkezés 20 héten keresztül (előadás + vezetett meditáció) - kb. 60 perc

- Áprilistól kedd reggelente "Napindító jóga" (Ízületi és mirigy gyakorlatokkal) - 45 perc

 -30 napos pénzvisszafizetési garancia.

- Ha bármilyen okból meggondolod magad, írj egy emailt az info@meditacio.com címre március 10-ig, és kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett összeget.

.

BÓNUSZOK:

- 10 % Kedvezmény a havi díjhoz képes

- 3 db  letölthető Relaxációs hanganyag

- Becsatlakozási lehetőség havonta 1-szer a Haladó Csoport Telihold meditációs óráiba. Ezek az alkalmak minden hónap Telihold napján 20:30-tól vannak. (Kb 1 órás vezetett relaxáció és meditáció, - a tanfolyam ideje alatt)

100 %-os 30 napos Pénzfisszafizetési garancia:  Ha elkezded a tanfolyamot és időközben bármilyen okból meggondolod magad, csak jelezd nekünk legkésőbb március 10-ig és kérdés nélkül visszafizetjük a teljes befizetett összeget.

A jelentkezés feltételei:

A tanfolyamon való részvétel feltétele a tiszta és pszichoaktív szerek befolyásától mentes tudatállapot. (Drogok, alkohol, ill. bármilyen tudatmódosító.) 

A tanfolyamra való jelentkezéssel kijelented, hogy a képzésen önszántadból és saját felelősségedre veszel részt. Nincs semmilyen betegséged, amely miatt nem vehetnél részt meditációs foglalkozáson, valamint nem állsz pszichiátriai, vagy orvosi kezelés alatt, semmilyen mentális probléma (pl.: skizofrénia, hallucinációk, akut pszichózis, depresszió, neurózis, pszichotikus zavarok, pánikbetegség, bipoláris személyiségzavar, öngyilkossági gondolatok, vagy annak kísérlete stb.) miatt. Amennyiben igen, erről a jelentkezéskor emailben tájékoztatod Nagy Melindát, a képzés vezetőjét.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

A bejelentkezések általában péntekenként este 19:00 órakor kezdődnek (néhány alkalom kivételével) Minden előadás bármikor visszanézhető, ameddig a csoport tagja vagy és az aktuális  hónapra érvényes befizetéssel rendelkezel. 

Fizetéssel kapcsolatos Helpdesk: +36 30 315 9432 (kedd-szombatig 11:00-17:00 óráig) Email: info@meditacio.com

A kiválasztott díjat bankkártyás fizetéssel tudod rendezni. Havi részletfizetésnél a havi díj 5 hónapon keresztül automatikusan megújul. Ha elakadsz a fizetésnél, vagy bankkártyával nem sikerül kiegyenlíteni, lépj velünk kapcsolatba.

Gyakori kérdések

Ha nem tudok ott lenni élőben visszanézhetem az órákat később is?

Igen, természetesen. Ha bármi miatt nem tudsz ott lenni az élő bejelentkezések idejében, semmi gond, mert az összes előadást visszanézheted később is a csoportban amig a tanfolyam hallgatója vagy. Ez alól kivétel ha idő előtt abbahagyod a tanfolyamot, mert ebben az esetben csak az addig kifizetett előadásaid HANGANYAGÁT tudjuk elküldeni emailben. A videókat ebben az esetben nem tudod visszanézni később.

Hol tudok kérdezni a tananyaggal kapcsolatban?

Minden hónapban kiteszek a csoportban egy "Kérdező posztot" ide gyűjthetitek a gyakorlásaitok során felmerülő kérdéseket. Én pedig havonta egyszer egy 1 órás BÓNUSZ élőben megpróbálok majd minél több témára kitérni. Nem ígérem, hogy minden kérdésre válaszolok, elsősorban azokra fogok kitérni, amelyek közvetlenül a tananyaghoz kapcsolódnak, és többek számára is érdekesek lehetnek. Emailben feltett kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni.

Részletfizetés esetén ha abbahagyom a tanfolyamot előbb, az addig kifizetett órákat megkaphatom?

Ha a tanfolyamot nem járod végig és előbb abbahagyod, akkor az addig kifizetett órák HANGANYAGÁT elküldjük emailben. Videókat sajnos nem tudunk elküldeni, kizárólag csak a hanganyagokat.

Részletfizetés esetén minden hónapban újra kell utalást indítanom?

Nem. A részletfizetés megújuló fizetésként, havonta egyszer automatikusan levonásra kerül majd 5 hónapon keresztül. Így az adataidat csak az első alkalommal kell megadnod, a további hónapokban mindig ugyanazon a napon történik meg a befizetésed, amikor elindítottad az első utalást. 

Hogyan tudok élni a pénzvisszafizetési garanciával?

Írj egy email-t az info@meditacio.com címre legkésőbb március 10-ig és kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett összeget. Későbbi lemondás esetén az addig befizetett díjakat nem tudjuk visszatéríteni. 

Lehet bankkártyán kívül mással is fizetni?

A részletfizetés havi megújuló automatikus levonással történik, ezért célszerű bankkártyás fizetést választani a csoport tagságodhoz. Nincs bankkártyád? Kérlek írj az info@meditacio.com címre és kollégánk mindenben segítségedre lesz egy másik fizetési mód kiválasztásában. (Teljes összeg átutalása)

Hallgatói vélemények