Üdvözöllek a Szvámi Ráma Meditációs csoportban

Örülök, hogy az időnek és térnek ebben a pillanatában a Guruvonal elvezetett minket egymáshoz, és hálás vagyok, hogy együtt haladhatunk a megkezdett meditációs úton.

A Szvámi Ráma Meditációs csoport a Covid járvány kirobbanásakor jött létre, és az akkor még "menedéknek" induló meditációs órákból a szó legnemesebb értelmében mára egy egymást megtartó, támogató és inspiráló közösséggé, igazi "online Ashrammá' nőtte ki magát.

Mit tartalmaz a Szvámi Ráma csoporttagság?

Képernyőfotó 2023-02-02 - 16.02.27

SR Videotár

A tagság tartalmaz egy egyedileg fejlesztett videotárat, ahol megtaláljátok az elmúlt 3 év összes szatszang felvételét, kérdezz-felelek előadását és vezetett meditációit, relaxációit.

Kulcsszavakkal előadók szerint, ill. tematikusan is visszakereshetőek a csoportban tartott videós bejelentkezések.

A1260CF8-140E-4A21-8813-4155104C464C-scaled

Vasárnapi Szatszangok

Minden vasárnap 20:30-tól online szatszangok Melivel (Kérdezz-Felelek, relaxáció, mantra gyakorlás, és/vagy vezetett meditáció)

A gyakorlásunk során teljesen természetes, hogy vannak "fent és lent" időszakok. Amikor elfáradsz és nehéz rávenni magad, hogy ne hagyd abba a rendszerréseget, óriási segítségedre lesz a csoport húzóereje, ami nem engedi, hogy feladd!

IMG_8198

Vendég előadók tanításai

Időről-időre a Mentorainkat és olyan meghívott előadókat is szeretnék elhozni Nektek a csoportba, akiktől rengeteget tanultunk az évek során. Így számíthattok Dr. Stephen Parker, Ashutosh Sharma és Mezősi Anna tanáraink előadásaira, illetve jelenleg is egyeztetés alatt vagyunk Szvámi Véda indiai ashramjával, hogy az ottani élő tanfolyamokat és előadásokat is beközvetíthessük Nektek tolmácsolva a Szvámi Ráma csoportunkba.

IMG_1121

Új közösségi Mantra

Az idei évben a "Ganésha" mantra gyakorlására és elmélyítésére fókuszálunk (az utolsó MTP órán részletesen beszéltünk a hatásáról). Időszakonként nagyobb ismétlésszámú több napos Purascharanákat (intenzív mantra gyakorlatot) is tervezünk.

Képernyőfotó 2023-02-04 - 10.22.51

Podcast szerdák, Telihold meditációk

Minden második héten szerdán Melinda élő Podcast bejelentkezéssel vár Benneteket, ahol relaxációt és mantra gyakorlást, vagy meditációt végzünk. Emellett minden holdtöltekor egy plusz alkalommal is kapcsolódhatunk egymással a Telihold Meditációkon.

Képernyőfotó 2023-02-04 - 10.24.12

Reggeli és esti jóga órák

Kedd reggel továbbra is Németi Kitti vár Titeket a "Napindító" ízületi és mirigy jóga gyakorlatokkal, csütörtök esténként pedig Hatha jóga órák Nagy Zolival, a Himalája Tradíció tanításai alapján.

A Szvámi Ráma gyakorló csoporthoz évente csak egyszer nyílik meg a csatlakozási lehetőség, azoknak akik már elvégezték valamely meditációs alaptanfolyamunkat!

Új hanganyagtár

- A videótáron belül létrehoztunk egy hanganyagtárat is

- Innentől már nem kell online keresgélned, bármilyen telefonra letöltheted a file-okat, így mindig kéznél lesznek, akkor is ha csak pár perced van az elcsendesedésre

- Az év során további relaxációkat és meditációkat is rögzíteni fogunk

 

További terveink az évre

  • Kidolgozás alatt: Időszakos élő bejelentkezések Indiából az utazásaink során
  • Szvámi Véda előadásainak feldolgozása magyar nyelvű tolmácsolással

SR csoport havi tagság

8.880 Ft/hó

Az első befizetést követő 24 órában egy emailt fogunk küldeni, melyben megtalálod a Szvámi Ráma Facebook csoport csatlakozási meghívóját és a videótár elérhetőségét.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

Helpdesk: info@meditacio.com vagy telefonon a 00 36 30 315 9432 számon. (keddtől-szombatig 11:00-17:00 óráig) 

A tagsági díjat bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, a fizetés az OTP / STRIPE rendszerén automatikusan megújul. Ha elakadsz a fizetésnél, vagy bankkártyával nem sikerül kiegyenlíteni, kérjük lépj velünk kapcsolatba. (Banki átutalásra min. 3 havi egyösszegű díjfizetés eseten van lehetőség. Köszönjük szépen a megértésed.)

Jelentkezési határidő:

Július 11. kedd éjfél.

Gyakori kérdések

Lemaradok a bejelentkezésekről, ha nem tudok ott lenni élőben?

Nem. Az összes előadást megtalálod majd visszamenőleg a csoportban. Ezek nem járnak le, így bármikor újra megnézheted őket amíg a csoport tagja vagy, ill. amíg fenntartjuk a csoportot. 

Minden hónapban újra kell utalnom az előfizetést?

A díjcsomag -az OTP Simple / Stripe biztonságos rendszerén keresztül - megújuló fizetésként, havonta egyszer automatikusan levonásra kerül majd. Az adataidat ezért csak most az első alkalommal kell megadnod, a további hónapokban - amíg le nem mondod nálunk emailben - mindig ugyanazon a napon történik meg a befizetésed, amikor elindítottad az első utalást. 

Hogyan tudok belépni a videotárba?

Az első befizetés után 48 órán belül elküldünk ezzel kapcsolatban minden információt. Egyedül a Facebook profilodra lesz szükség, amellyel a Szvámi Ráma csoportba beléptél.

Lehet bankkártyán kívül mással is fizetni?

A fizetés automatikus, megújuló fizetéssel történik az OTP / Stripe  fizetési rendszerén keresztül, ezért csak bankkártyával lehet elindítani az új regisztrációt. Nincs bankkártyád? Kérlek írj az info@meditacio.com címre és kollégáink megadják az átutalási információkat (csak minimum 3 havi egyösszegű díjfizetés esetén lehetséges, köszönjük megértésed)

Ha kilépek a csoportból, megkapom az addigi előadások felvételeit?

Nem, sajnos nem áll módunkban utólag hang- vagy videóanyagokat küldeni. Az előadásokhoz a hozzáférésed a csoporttagságod idejéig tart, utána nem tudod elérni őket.

Hogyan tudom lemondani a tagságomat?

Írj egy email-t a info@meditacio.com címre és 48 órán belül töröljük a tagságodat, ill. megszüntetjük a megújuló fizetésed.