Üdvözöllek a Szvámi Ráma Meditációs csoportban

Nagyon örülök, hogy az időnek és térnek ebben a pillanatában a Guruvonal elvezetett minket egymáshoz. Hálás vagyok, hogy együtt haladhatunk a megkezdett meditációs úton.

Mit tartalmaz a Szvámi Ráma csoport tagság?

Képernyőfotó 2023-02-02 - 16.02.27

SR Videotár

Kulcsszavakkal, előadók szerint, ill. tematikusan is visszakereshetőek a csoportban tartott videós bejelentkezések és az elmúlt évek előadásai. 

A1260CF8-140E-4A21-8813-4155104C464C-scaled

Vasárnapi Szatsangok

Minden vasárnap 20:30-tól várlak titeket gyakorlásra és beszélgetésre az érzelmi tisztításról, jóga pszichológiáról, és az élet legfontosabb kérdéseiről.

Képernyőfotó 2023-02-02 - 16.00.37

Vendég előadók tanításai

Folytatódnak Mezősi Anna nagyszerű órái, és idén a terveink szerint más előadók mellett Ashutos és Dr. Stoma Parker előadássorozatát is együtt élvezhetjük. 

IMG_1121

Új közösségi Mantra

Egy éven keresztül fókuszálunk az új közösségi mantra gyakorlásának elmélyítésére. Időszakonkként nagyobb ismétésszámú több napos Purascharanákat is tervezünk.

Képernyőfotó 2023-02-04 - 10.22.51

Podcast szerdák, Telihold meditációk

Minden második héten a “Podcast Szerdákon” ralaxációt és mantra gyakorlást tartunk. Emellett a Telihold meditációknál is kapcsolódhatunk egymással.

Képernyőfotó 2023-02-04 - 10.24.12

Reggeli és esti jógaórák

Reggeli "Napindító" ízületi és mirigy gyakorlatok, esti hatha jóga órák a Himalája Tradíció tanításai alapján, Németi Kittivel és Nagy Zolival.

További terveink az évre

-A videótárban letölthető hanganyagként relaxációk és meditációk is fel fognak kerülni

-Kidolgozás alatt: Minden második héten egy újabb extra Relaxációs foglalkozást tervezünk, az indiai SRSG Ashram órarendje alapján. (Melinda, Kitti es Zoli vezetésével felváltva)

-Esetenkénti élő bejelentkezések Indiából, az utazásaink alatt

Árak

SR csoport havi tagság

6.990Ft/hó

Kedvezményes tagdíj ha az asztrológia tanfolyamok hallgatója vagy

4.880 Ft

 

Amennyiben bármelyik kínai asztrológia tanfolyamomra rendelkezel érvényes előfizetéssel, a SR csoport tagságot 30% kedvezménnyel veheted igénybe. (Kezdő asztrológia tanfolyam, Haladó csoportok, ZTK)

(Ez a kedvezmény addig vehető igénybe, amíg az asztrológia tanfolyamokra érvényes előfizetéssel rendelkezel.)

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

Helpdesk: info@meditacio.com vagy telefonon a 00 36 30 315 9432 számon. (kedd-szombatig 11:00-17:00 óráig) 

A kiválasztott díjat bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, a fizetés az OTP / STRIPE rendszerén automatikusan megújul. Ha elakadsz a fizetésnél, vagy bankkártyával nem sikerül kiegyenlíteni, kérjük lépj velünk kapcsolatba. (Banki átutalásra min. fél éves egyösszegű díjfizetés eseten van lehetőség. Köszönjük szépen a megértésed ezzel kapcsolatban.)

Gyakori kérdések

Lemaradok a bejelentkezésekről ha nem tudok ott lenni élőben?

Nem. Az összes előadást megtalálod majd visszamenőleg a csoportban. Ezek nem fognak lejárni, így bármikor újra megnézheted őket amíg a csoport tagja vagy, ill. amig fenntartom a csoportot. 

Minden hónapban újra kell utalnom a támogatást?

A díjcsomag -az OTP Simple / Stripe biztonságos rendszerén keresztül - megújuló fizetésként, havonta egyszer automatikusan levonásra kerül majd. Az adataidat ezért csak most az első alkalommal kell megadnod, a további hónapokban - amig le nem mondod nálunk emailben -mindig ugyanazon a napon történik meg a befizetésed, amikor elindítottad az első utalást. 

Hogyan tudom lemondani a tagságomat?

Írj egy email-t a info@meditacio.com címre és 24 órán belül töröljük a tagságodat, ill. megszüntetjük a megújuló fizetésed.

Lehet bankkártyán kívül mással is fizetni?

A fizetés az általad kiválasztott összeg havi megújuló automatikus levonásával történik az OTP / Stripe  fizetési rendszerén keresztül, ezért csak bankkártyával lehet elindítani az új regisztrációt. Nincs bankkártyád? Kérlek írj az info@meditacio.com címre és kollégáink megadják az átutalási információkat (csak féléves egyösszegű díjfizetés esetén lehetséges, köszönjük megértésed)

Ha kilépek a csoportból megkapom az addigi előadások felvételeit?

Nem, sajnos nem áll módunkban utólag hang vagy videó anyagokat küldeni. Az előadásokhoz  a hozzáférésed a csoporttagságod idejéig tart, utána nem tudod elérni őket.