Üdvözöllek a Szvámi Ráma Meditációs csoportban

Nagyon örülök, hogy az időnek és térnek ebben a pillanatában a Guruvonal elvezetett minket egymáshoz és találkozhattunk, és hálás vagyok hogy együtt folytathatjuk tovább a megkezdett utat.

Mostantól így folytatódik a gyakorlás, ha csatlakozol hozzánk

Vezetett meditációk, relaxációk

F811DBB4-904F-49E3-AFA6-7FE8FC8EE05A

Az elmúlt hetekben együtt végzett meditációink mára minden bizonnyal stabilizálni kezdték a gondolataid és az érzelmeid. Mindez megmutatkozhat a kiegyensúlyozottabb hétköznapokban vagy akár a kevesebb konfliktussal járó kapcsolataidon keresztül.

 

A gyakorlás következő lépcsője mostantól az elinduló változásoknak a stabilizálása lesz, ugyanis ennek az állapotnak a megtartása hosszú távon csak akkor lehetséges, ha továbbra is folytatod rendszeresen a meditációkat. Ebben szeretnék segíteni ezzel a csoporttal és az állandó bejelentkezésekkel, ami tudom, hogy óriási húzóerő akkor, amikor szívünk szerint legszívesebben kihagynánk egy-egy gyakorlást... Így hamarosan a csoporttól függetlenül is bárhol, bármilyen körülmények között meg tudod majd tartani a középpontod.

Vasárnap esti szatszangok

A1260CF8-140E-4A21-8813-4155104C464C

A vasárnap esti szatszang találkozók általában két részből szoktak felépülni.

Amikor hoztok kérdéseket, az óra első felében (kb. 20-30 perc) átbeszélünk fontos témákat és élethelyzeteket a jámák és nijámák tükrében, amelyek elméleti és gyakorlati szempontból is hozzájárulhatnak a fejlődésünkhöz (pl. mantrák helyes használata, gyakori elakadások, meditációs nehézségek, stb.) A "kérdezz-felelek" szekció keretében a személyes problémákat is van lehetőség megbeszélni a jóga megközelítéséből.

Az óra második részében finomtesti és pránayáma gyakorlatokat végzünk és közös mediációval, vagy mantra gyakorlással zárjuk a találkozókat.

Alkalmanként a Himalája Tradíció senior tanárai is megosztják velünk tudásukat, ennek keretében áprilisban folytatjuk Mezősi Annával a csakrákról szóló előadássorozatot, illetve hamarosan jön Ashu következő előadása is.

Meditációra felkészítő hatha jóga

272070774_4870245619664209_2759908751594339805_n

Amikor kényelmetlenné válik a test, a gondolatainkat sem tudjuk elcsendesíteni mert a folyamatosan jelenlévő fájdalom újra magához vonzza majd a figyelmünket.

Emiatt indítottuk el a csoportban a Himalájai Hatha Jóga órákat.

Minden kedden párom, Zoli vezetésével lehetőséged lesz gyakorolni az ízületi és mirigy hatha jóga gyakorlatokat.

Az órákon kizárólag könnyed, meditációra felkészítő gyakorlatok vannak, így semmilyen jógás múlt nem szükséges. Ha meg tudod figyelni a légzésed akkor itt a helyed.

Tagság és árak

Válaszd ki kérlek, hogy mennyivel tudod/szeretnéd támogatni a csoport havi működését.

A kiválasztott havidíjat bankkártyás fizetéssel tudod rendezni. Az automatikusan megújuló fizetésnél az OTP Simple Pay a szolgáltató partnerünk. Kérlek kattints a kiválasztott összegre és kövesd a lépéseket.

A Szvámi Ráma meditációs csoport belépési linkjét a támogatáskor megadott email címedre küldjük el 48 órán belül.

Amennyiben nem rendelkezel bankkártyával, kérlek írj a info@meditacio.com címre és elküldjük a számlaszámot, ahová rendszeresen utalhatod a havi klubtagságod.

Köszönöm szépen hogy Támogatásoddal hozzájárulsz a csoport működéséhez

Fizetéssel kapcsolatos Helpdesk: +3630 315 9432 (kedd-szombatig 11:00-17:00 óráig) 

850A6C22-7B2C-4A7D-85B7-9D7140CF7EC9

Ingyenes EXTRA Tartalom  

Azok akik csatlakoznak a Szvámi Ráma csoporthoz, hozzáférést kapnak az elmúlt 2 év teljes anyagához, ami több mint 120 előadást és vezetett meditációt tartalmaz.

Kérlek légy rugalmas

Ha szeretnél csatlakozni a csoporthoz, fontos hogy nyitott és rugalmas légy a témákat illetően. Az egész dolog veletek együtt formálódik, ezért a tematika is folyamatosan menet közben alakul az igényeitek szerint, ill. aszerint, hogy mit érzek éppen fontosnak a csoport szempontjából. Mivel ez a közösség olyan nekem, mint a legközelebbi barátaim társasága, akikkel hasonlóan állunk a világhoz, ezért a beengedés és kizárás jogát fenntartom.

Gyakori kérdések

Lemaradok a bejelentkezésekről ha nem tudok ott lenni élőben?

Nem. Az összes előadást megtalálod majd visszamenőleg a csoportban. Ezek nem fognak lejárni, így bármikor újra megnézheted őket amíg a csoport tagja vagy, ill. amig fenntartom a csoportot. 

Minden hónapban újra kell utalnom a támogatást?

Az általad kiválasztott támogatás -az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül - megújuló fizetésként, havonta egyszer automatikusan levonásra kerül majd. A támogatást ezért csak most az első alkalommal kell megadnod, a további hónapokban - amig le nem mondod nálunk emailben -mindig ugyanazon a napon történik meg a befizetésed, amikor elindítottad az első utalást. 

Hogyan tudom lemondani a tagságomat?

Írj egy email-t a info@meditacio.com címre és 24 órán belül töröljük a tagságodat, ill. megszüntetjük a megújuló fizetésed.

Lehet bankkártyán kívül mással is fizetni?

A fizetés az általad kiválasztott összeg havi megújuló automatikus levonásával történik az OTP biztonságos fizetési rendszerén keresztül, ezért célszerű bankkártyás fizetést választani a csoport tagságodhoz. Nincs bankkártyád? Kérlek írj az info@meditacio.com címre és kollégánk mindenben segítségedre lesz egy másik támogatási mód kiválasztásában. (átutalás)

Ha kilépek a csoportból megkapom az addigi előadások hangfelvételeit?

Nem, sajnos nem áll módunkban utólag hanganyagokat küldeni, de az archivált So-Ham csoportban továbbra is visszanézhető marad az alap- és középhaladó tanfolyam összes előadása, meditációja.

A Szvámi Ráma Meditációs csoport története

Képernyőfotó 2020-06-04 - 16.10.27

2020 márciusban néhány tanítványommal Indiába készültünk egy meditációs elvonulásra. A koronavírus kitörése azonban néhány nap alatt átírt mindent és közvetlenül az indulásunk előtt végül törölnünk kellett az utunkat. Utólag persze kiderült, hogy a dolgok okkal történtek és lassan értelmet nyert az is, hogy miért maradtunk itthon…

 

Megalakult egy meditációs Facebook csoport amin keresztül elvégezhettük egy részét azoknak a gyakorlatoknak, amelyeket az Ashramban terveztünk volna. A legmegdöbbentőbb azonban mégis a csoport létszáma lett, ugyanis minden egyes alkalommal min. 80-100-an gyakorloltunk együtt élőben.

 

Azt gondolom elképesztően fantasztikus dolog, hogy rendszeresen hetente kétszer, (de volt, hogy kétnaponta) ennyien elkezdtetek meditálni…